S.K.N.W.K. 1 – De Meeuwen 1(C) 1-3

De opgaande lijn van de afgelopen weken kon niet vastgehouden worden.SKNWK moest het zonder z`n beste spelers doen. Ook bij De Meeuwen waren er drie afwezig. Het wonder tegen De Meeuwen bleef daarom uit. De ruststand was weliswaar (0-0).En in de 53ste minuut werd het zelfs nog (1-0)door Leon Goedegebure na een goede voorzet van Robbert Padmos. Dus er was nog een klein sprankje hoop op een goede afloop. Maar de resterende 37 minuten duurden te lang om overeind te blijven. Kreeg
De Meeuwen in de eerste helft al tien corners. In de tweede helft waren het er nog meer. En uit twee daarvan kwamen ook twee doelpunten. Tel daarbij nog de penalty op en het resultaat was (1-3)voor De Meeuwen. Dus SKNWK stond thuis weer met lege handen. Er was en is wel een lichtpuntje. Alleen deze inhaalwedstrijd werd gespeeld. Dus in de stand onderin is niets veranderd. Volgende week weer thuis tegen Kapelle. En als dan niet gewonnen wordt kan het wel eens over wezen in de derde klas.