Cortgene JVOZ 1 – S.K.N.W.K. 3(C) 3-5

Het zag er tot een uur voor vertrek naar uit dat we met 10 man weg gingen, gelukkig was leider Stuf ons haventalent Martijn Kik vergeten en hadden we er precies 11 en vaste vlagger Huib K was ook present. De tegenstander had ook personele problemen, zo erg dat ze zelfs de 1e helft met 10 man speelden en geen vlagger hadden! Gelukkig waren de overig ingrediënten voor een leuke middag aanwezig; een gelijkwaardige tegenstander, heerlijk weer en een relaxe sfeer.
Opstelling:
Goalie Martijn vd Ba(n/r) (gesupport door z’n zus)
Laatste man LP, links Gerrie vd S, voorstopper Martijn Kik en rechts Andre Grotendorst.
Op het midden links Richard vd S, centraal Remco V en rechts Andre Sik.
Voorin Wim Keu, Maupert en Stuf.
Het ging eigenlijk best goed, er werd goed gecombineerd en iedereen scoorde een ‘dikke 8′. De echte score kwam 2 x van Keu en 2 x van Remco V. Martijn Kik was veel aanspeelbaar en kroop goed ’tussen de linie’.
Cortgene JVOZ heeft 3 kansen gehad en wij wel 8, 4-0 met rust, lekker hoor!
De 2e helft was het weer 11 tegen 11. Zij hadden de moed nog niet opgegeven en wij waren duidelijk slapper dan in de 1e helft, zodoende kwamen ze terug. Een corner, een snoeihard schot onderkant lat en een twijfelachtige penalty zorgde voor 3-4. Onder andere omdat de vermoeidheid/warmte bij sommige spelers door kwam zetten en onze voorstopper iets te weinig op de man speelde misten wij echt de controle de periode na rust, tot een kwartier voor tijd. Ook rechtsvoor Stuf wie tijdens de rust aangaf in de schaduw te blijven staan, hield woord bij daad en was daarom van minder toegevoegde waarde.
Gelukkig pakten we de draad het laatste nog even op !
En ging bijvoorbeeld Richard vd S nog voor eigen succes daar hij beter af had kunnen spelen (wel een goede aanval) en Remco V had koelbloedig moeten zijn, maar schoot hard en hoog door het midden, zodat de keeper redding nog kon brengen. Een corner in de slotfase werd door Ricahrd vd S met een mooie krul in de verre kruising getrapt, de verlossende 5-3 en direct daarna het eindsignaal van de scheids, die best oke was! Opmerkelijk waren de familieduo’s (pollemans2x, vd Sande 2x, Kik 2x en vdBan ‘2x’).
3 punten, lekker weer en vooral goede 1e helft.