S.K.N.W.K. 1 – DZC 1(V) 4-0

SKNWK won weliswaar het 80 minuten partijtje met 4-0. Een stand die met rust al bereikt was.Maar ondanks een enorm veldoverwicht of balbezit, was het een partij waar de trainer toch zijn bedenkingen over zal hebben.Maar als het volledige team A.S Zaterdag ook de bal in de ploeg weet te houden zoals vanavond, dan kunnen ze ver komen. VCK is ook vanavond voor de beker opgerold door Hoek (7-0). Dus is VCK Zaterdag uit op eigen veld gebrand op een overwinning. SKNWK speelde nu eindelijk een wedstrijd zoals voetbal gespeeld moet worden. Elkaar de bal toespelen in de breedte, en dan in bezit blijven van dat leder. Allen de productie had veel hoger moeten zijn in de tweede helft. En dat moet een discussie waard zijn van de trainer.Score verloop 1-0 Oleg. 2-0 Robbert. 3-0 Oleg hij pikte mooi de bal af. 4-0 Wilco op aangeven van Robbert. En tussendoor werd er 8 keer naast en over geschoten. We hopen dat Zaterdag de ploeg volledig is. En dat ze dit soort voetbal spelen als afgelopen avond.Zodat je de tegenstander opsluit.