smerdiek 1 – S.K.N.W.K. 1(V) 1-4

Onder lekkere voetbal omstandigheden maakten beide ploegen er een leuke felle oefenpot van. sknwk was eerste twintig minuten de beter ploeg en kwam terecht op voorsprong via een prachtige afstandsknal van R.Padmos. Na die goal nam smerdiek het heft in handen en had sknwk het vooral moeilijk aan de zijkanten waar de opkomende spelers van smerdiek vaak ongehinderd de vrije ruimte in konden lopen. Uit een vrije trap kwam smerdiek op gelijke hoogte waarbij de overigens prima “mee” keepende matthijs zich op verkeek. Nog voor rust kon Jeroen B van dichtbij de 1-2 binnen tikken…… de tweede helft was sknwk weer de bovenliggende partij en door 2 doelpunten van R.Padmos ( overigens de laatste weer een beauty) werd deze nuttige oefenpot met een 1-4 overwinning afgesloten… In elk geval heeft sknwk begrepen na de afgang van afgelopen zaterdag dat er elke wedstrijd keihard gestreden zal moeten worden voor een goed resultaat.

geschreven door: t.rucker