S.K.N.W.K. 1 – Chrislandia 1(C) 3-2

SKNWK-Chrislandia 3-2
SKNWK boekte haar eerste overwinning in de allereerste wedstrijd van het seizoen. Het was weliswaar een zwaar bevochte overwinning maar dat geeft de burger moed. De eerste inzet na vier minuten was van Martijn Baxck
hij hield er een corner aan over. Na een korte dribbel in het strafschop gebied was het Robert Padmos die na 10 minuten de 1-0 scoorde. Dan een harde inzet van
Stefan Vermeer die geblokt werd door de keeper.Een duidelijk veldoverwicht voor SKNWK. Dan weer inzet door Martijn Baxck maar nu naast. Harde inzet door Stefan Vermeer maar weer staat de keeper in de weg. Uit corner kopt Robert Uil over. Martijn Baxck schiet ook in handen van de keeper.Martijn loert op een kansje, dat moge duidelijk zijn. Dan een inzet van Robert Padmos, maar naast. En dan nog een laatste inzet van Wilco de Valk en die ging ook over.SKNWK had aanval na aanval, Maar het werd slechts 1-0 in de eerste helft. De eerste 8 minuten in de tweede helft waren voor Chrislandia, maar tot scoren kwamen ze niet.Daar dacht Wilco de valk anders over, want in de 54ste minuut maakte hij de 2-0,na een assist van Martijn Baxck.Timo Verkaart er in voor Robert Uil. Uit een corner kopt Martijn Baxck tegen de lat,dat had hem moeten zijn van hem.Maar er zijn nog veel wedstrijden te gaan, dus er moeten kansen komen. Goed gekeept van Verstrate, toen een speler van Chrislandie alleen op hem af kwam. Ook aan de andere kant een inzet van dichtbij tegen de keeper. Rene Verschoor ging zich nu echt met de aanval bemoeien. En een paar keer kwam hij ver om de bal op te brengen. En dan werd het in de 74ste minuut 2-1.Kristiaan van Vossen voor Stefan Vermeer.Maar in de 77ste minuut was het Remco Veenboer die op aangeven van Wilco er 3-1 van maakte. Toch komt de tegenstander nog terug tot 3-2.Een speler kon de bal in een leeg doel tikken.Met nog 8 minuten te gaan en blessure tijd was het een gevecht om de bal, Maar de drie punten waren voor SKNWK.