S.K.N.W.K. F3 – DFS F3(C) 1-8

Na de grote nederlaag van vorig e week ging het deze week beter. In de 1e helft was al zichtbaar dat de tegenstander sterker was. De jongens hadden moeite de bal weg te krijgen uit de verdediging. Lucas de Jong stond goed te keepen en hield een paar keer de bal tegen en kreeg hulp van de paal. Alleen uitschieten was moeilijk wat dus ook wat tegendoelpunten opleverde. Daar is ook nog niet op getraind. Toch waren er solo’s van Lars van Klinken, Niels den Haan, Jesse van Dijke en Wesley van Dijke. Met overhitte gezichten zochten ze de limonde op met een achterstand van 0-3. Nog niets aan de hand dus….. De 2e helft was de angst een beetje weg bij de meesten en kwamen we er meer uit. Daar kreeg de tegenstander wel meer ruimte waardoor Lucas nog een paar keer moest vissen. Dezelfde jongens als in de 1e probeerden te scoren maar stranden in het zicht van de goal. Behalve Niels den Haan met een knal ala Arie Haan uit 1974. De terreinknechten zullen een dobber hebben aan dat net! Het eerste doelpunt van het seizoen was daar. De meeste kinderen moeten toch nog hun beste plaats zien te vinden en trainen op de spelhervatting van de keeper. Dan komen de punten vanzelf voor onze jongste F-jes.

geschreven door: mark van dijke