Duiveland – S.K.N.W.K. F1(C) 1-6

Hallo allemaal,
De eerste wedstrijd van F1 vorige week waren we vrij. We vetrokken om 9:30 van de parkeerplaats na een lange reis kwamen we om 9:35 aan in oosterland.om 10:00 start de wedstrijd we gingen gelijk in de aanval met als beloning een snel doelpunt van Kai. Zo dat hebben we in de pocket dachten ze dus ze lieten Duiveland terug komen naar 1-1 met een mooi eigen doelpunt werd de bal langs Jasper getikt. Maar toen we weer wakker waren maakte Jelle al snel de 2-1 dat was ook de rust stand, in de rust iedereen weer terug op zijn positie geplaats en aangegeven om het veld breed te houden en dat resulteerde in een mooie tweede helft waar we nog 4 keer scoorde 1 keer door Kai en 3 keer door Jelle. oosterland is nog een keer uitgebroken richting onze goal. En kwam er een oog in oog te staan met Jasper onze keeper maar door goed uit te komen plukte Jasper de bal mooi uit de lucht. ook de penalty’s werden goed gescoord. Goed gespeeld jongens en meisjes