Bruse boys F4 – S.K.N.W.K. F3(C) 3-5

De 1e helft was een walk-over. Helaas was de bal vrij zwaar en “durven” onze jongens niet veel als de tegenstander in de buurt komt, anders hadden ze in de 1e helft er wel meer gescoord. Wesley, jesse en abdulai scoorden. Jesse ging nog een keer op de keeper af maar schoot tegen de keeper. Ook schoot hij te zacht op goal met zijn chocolade been zodat de bal op de lijn gered werd. Wesley, niels de haan en abdulai kregen ook kansjes. Gelukkig werd er een doelpunt afgekeurd omdat lars van z’n sokken werd gelopen. De keeper thomas had niet veel te doen. De 2e helft ging onze laatste man op goal niels van der zwet en was toen echt onze laatste. Helaas voor hem kwam de beste man van bru het hele veld over en knalde de bal van grote afstand in de goal. Dat wordt conditie training maandag. Ze waren wat minder bij de les en waren niet meer zo geconcentreerd. Bij wat uittrappen van de keeper waren we niet echt allert. Gelukkig schoot Niels den Haan eindelijk de bal er in zodat de voorsprong veilig was. Een goede revanche op het verlies thuis 2 weken geleden met 1-2. Bij de penalty’s was wederom de bal erg zwaar. Helaas zijn we Lars kwijt volgende week want hij moet proefzwemmen als we tegen de koploper moeten. De 2e helft was Lars niet echt meer terug in de verdediging en gelijk gingen er 3 in. Daar moeten we wat op verzinnen. Voorlopig hebben we al veel doelpunten gescoord en vaak gewonnen. Elke tegenstander is aan elkaar gewaagt. Een leuke compititie.

geschreven door: mark van dijke