Brouwershaven 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-9

BROUWERSHAVEN – SKNWK 0-9

SKNWK ging naar de Smalstad om te winnen.Het werd een verpletterende nederlaag voor de Brouwenaren.De bezoekers gingen direkt vlot in de aanval. Ze dwongen al gouw twee corners af. Na 8 minuten stond het al (0-1).Daar ging een hard schot aan vooraf door Robert Padmos die de keeper niet onder kontrole kon krijgen, en uit de rebound scoorde Kristian Bouwman. Dan mooie inzet van Wilco maar tot corner verwerkt. In de 14de minuut (0-2)door Leon Goedegebure hard in de touwen geknald. En dan werd het (0-3) door wilco uit vrije trap, in de 17de minuut. Dan toch een kansje voor Brouw en dat zou eingenlijk niet mogen. Matthijs verstrate loopt ver uit en stichte zelf het gevaar wat later nog een paar keer gebeurde. Dan schot uit de tweede lijn door Rene Verschoor. Ruststand 3-0 voor SKNWK. Met wat betere plaatsing en meer snelheid had het al veel meer kunnen zijn. Het eerste kwartier overklasten ze de Brouwenaren. Daarna ging het een stuk minder. Met de zelfde elf gaat SKNWK aan de tweede helft beginnen. En rustig door met scoren. In 50ste minuut (0-4) door Kristian Bouwman. Even later weer een schot van hem maar nu over. Robbert Uil er in Steven Padmos er uit. Dan schiet Robert Padmos hoog over. In 62ste minuut (0-5) en een minuut later (0-6.met een assist door Robert en afgerond door Wilco. Dan een foutje in de verdediging van Brouw en het was Robert Padmos die er in de 67ste minuut (0-7) van maakte. De achste werd gescoord door Rene Verschoor na een mooie kombinatie. Dan gaat Robert er uit en komt Remco v d Berg er in. SKNWK blijft aandringen. En dat blijkt want in de 73ste minuut maakt Wilco de Valk er (0-9) van. Iedereen gaat nu op jacht naar de tiende, En dat had gemakkelijk gekund. Stefan Vermeer komt er nog in maar ook hij kon de stand niet meer verder opvoeren.