S.K.N.W.K. 2 – Duiveland 2(C) 1-2

Op een zonnig Springer sportpark speelde het tweede ( dat vijfde staat met een wedstrijd minder gespeeld)) tegen Duiveland met Mike op doel en Koen in de spits. Eerste kans is voor de geel zwarten. Aan de andere kant zeilt een vrije trap van Toon over. Rond de achtste minuut scoort Duiveland: 0-1.Uit een goede aanval schiet z’n zoon voorlangs.De onvoldoende middenveldbezetting van ’t tweede biedt de tegenstander de gelegenheid rustig een aanval op te bouwen.Remco schiet nog een keer naast en Martin H. uit de draai via een tegenstander naast.Aan de andere kant tikt Mike de bal nog net over. Steven Padmos verlaat per brancard het veld. Enkelband letsel?
In de 2de helft staat Koen in de goal en maakt Emiel Kuyten z’n rentree ( na langdurig blessureleed) in de spits. Kees Jan vervangt Remco en Jeroen Marcel.Emiel begint gelijk met een goede aanvalsactie.Duiveland valt nu gevaarlijk aan, maar Koen pareert met goede reflexen alle schoten. Dan beïnvloedt de scheidsrechter het verloop van de wedstrijd negatief door het neerleggen van een doorgebroken Toon niet met een penalty te bestraffen, maar te zien als een Schwalbe!Toch komen we gelijk. Met een ingooi (van Toon wie anders)stuurt hij Emiel weg,die op maat voorzet en Jeroen scoort via een tegenstander.
In het laatste kwartier scoort Duiveland toch de 1-2 uit een corner.