S.K.N.W.K. 1 – SC Stavenisse(C) 7-2

Op een zonnige dag in November scoorde SKNWK er weer lustig op los.Nu werd Stavenisse met 7-2 verslagen. In de eerste minuut al een corner. Even later weer een.In de 5de minuut een prima voorzet van Robert Padmos en het was Sander Uil die na zich vrij te hebben gespeeld in de buurt van de stip onhoudbaar in de touwen schoot
1-0.En in de zesde minuut tekende Kristian Bouwman voor 2-0 met een rollertje via de paal. En na 9 minuten 3-0.Dat was over rechts met een assist van Robert Padmos op Kristian en hij maakte z`n tweede van de middag. Ook de 4-0 kwam er aan. En weer was de aangever Robert Padmos,nu aan Wilco de Valk en die ronde het af.Dat waren vier varianten en even zoveel goals. Dan legt Wilco de bal klaar voor Kristian maar nu mist hij vlak voor de keeper. Maar in de 28ste minuut breekt Kristian door en in tweede instantie schiet hij de bal toch naast de keeper. Dat was 5-0 en tevens de derde van Kristian. Mooi schot van Robert maar over het doel getikt.Met vijf doelpunten in de eerste helft ging men om de thee. Vier kansrijke kansen werden gemist anders was de ruststand nog hoger uit gevallen. Geen verandering in de opstelling voor de tweede helft. In de 46ste minuut 6-0 door Wilco hij was er als de kippen bij om een fout in de verdediging af te straffen. Even later de stift van Robert die net doel miste. En 100% kans voor Kristian maar over het geplande doel. SKNWK kan alleen maar aanvallen zo zwak is de tegenstander. Toch werd het in de 55ste minuut 6-1. Dan vrije trap voor Stavenisse maar geen gevaar. Dan houdt Kristian zich zelf van een doelpunt af door de bal te ver richting keeper te spelen toen ging de kans over. Remco v d Berg er in Stefan Vermeer er uit. Remco verprutste vier kansen alleen voor de keeper. Zijn voorzetten waren prima. Alex Andeweg er uit Michel Verschoor er in. Na een schitterende kombinatie over vijf schijven was het Robert Padmos die 7-1 maakte, Uiteraard loeihard.Leon Goedegebure er in Kristian er uit. In de 81ste minuut toch nog een doelpunt tegen dus eindstand 7-2. En in de achterhoede een gele kaart voor SKNWK. Iedereen deed z`n uiterste best. Kristian scoorde er drie en legde daarmee een mooie uitgangs positie voor de rest van de wedstrijd. Wilco maakte er twee. Robert was er voor een goed. En dan de eerste goal Van Sander uil mocht er ook wezen. Hij was tevens de beste man van het veld. Volgende week naar kogelvangers uit. Dan zullen de gemiste kansen van vanmiddag er echt in moeten.