DZC’09 F2 – S.K.N.W.K. F3(C) 1-2

Vandaag vroeg begonnen i.v.m. de Sint. Dank aan DZC’09(dreister) die 15 minuten eerder begon. Op een half aangvroren veld begonnen de jongens sterk. Wij waren sterker. Onze klasbak Abdulai kreeg 1x de bal in de 1e helft als keeper. Onze aanvaller Jesse probeerde het met dribbels en trof 1x doel. Ze speelden met een erg zware bal. Kleine kansjes voor Jesse, Wesley en Niels den Haan gingen er niet in. Ons team wacht nog te veel af als de tegenstander de bal achterin heeft. Lucas scoorde bijna met een sliding. Achterin hielden Niels van der Zwet en Thomas het achterin het potdicht. De 2e helft ging Lucas op goal. Helaas kregen we na 10 corners en halve missers van Finn die bijna scoorde, Wesley die tegen Finn aan schoot en Lars die geen goede schotkans kreeg die bal er niet in. Na een corner van Niels den Haan ging de bal er via een speler van DZC’09 in het doel. Dat was 2 nul. Omdat onze laatste man al naar pepernoten aan het zoeken was kwam DZC’09 door een counter en een mooi schot op 2-1. Gelukkig hield Jesse de volgende counter er uit. Die jongens spelen nog niet echt over en als ze bal zien knallen ze er tegen. Een krappe maar verdiende overwinning. Wat hebben ze hun best gedaan!! We hebben de hele wedstrijd op hun helft gespeeld. Volgende week thuis tegen Renesse, dat wordt moeilijker!!

geschreven door: mark van dijke