WIK F1 – S.K.N.W.K. F2(C) 3-9

Zo…. dat was een kort voorjaar ! 10 graden kouder als vorige week, iedereen zijn zonnebril in de tas en de handen terug getrokken in de mouwen.
Ook de jongens vonden het nog maar fris en moesten eerst even warm worden.

We zitten al een poos te wachten op een tegenstander die wat meer weerstand bied tegen ons, omdat dat toch spannender en leuker is.
Maar om nou in de eerste paar minuten gelijk met 1-0 achter te staan dat was wel ff wennen
WIK begon goed aan de wedstrijd en onze jongens hadden aardig wat aanmoediging nodig om op stoom te komen.
gelukkig lukte het Luca als eerste om de stand op 1-1 te zetten en kregen de jongens het bekende vertrouwen weer in hun spel.
In de eerste helft heeft Luca nog een keer gescoord, ruben wist 2x het net te raken en Max 1 x.
WIK wist ook nog een keer te scoren dus gingen we met 2-5 naar de kleedkamers voor de rust.

In de tweede helf was WIK toch duidelijk wat meer vermoeid en wisten Thomas en Luca beiden 2 keer te scoren.
De laatste goal was voor WIK die de eindstand op 3-9 zetten.
Onze keepers vandaag waren Dylan voor het eerste bedrijf en Max voor het tweede bedrijf. ..

Al met al een Leuke wedstrijd, op naar de volgende………