S.K.N.W.K. 2 – Yerseke 2(C) 3-0

Op een winderig en guur 2de veld trad ’t tweede aan met KdJ op doel i.p.v. Mike die bij ’t vlaggeschip moest keepen.Emiel K. stond ook in de basis na veel en langdurig blessureleed.
SKNWK bepaalde ’t spelbeeld en Yerseke verdedigde en speelde op de niet erg gevaarlijke counter. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de blauw-zwarten een voorsprong namen en wel uit een prachtige vrij trap van Erwin. Deze zeilde door z’n traptechniek en de wind zomaar in de verre hoek. 1-0. Voor rust viel de 2-0 nog.Weer een fraai doelpunt. Kees Jan combineerde en liep de diepte in en kreeg de bal perfect terug en gaf ,op volle snelheid, de keeper van Iese het nakijken.
Door een overtreding op hem viel Emiel ongelukkig op z’n schouder. Na onderzoek in de HAP bleek hij z’n sleutelbeen gebroken te hebben. Wat een domme pech. (Sterkte Emiel!!). De voorsprong werd in de 2de helft verder uitgebouwd tot 3 -0 door de erin gekomen, voor Oleg, Leon G.
Yerseke drong nog aan, maar de lat en de paal hielpen KdJ de nul te houden.Hij had daarbij wel keepersgeluk!
Het tweede blijft door deze winst in de middenmoot meehobbelen.