Bevelanders E1 – S.K.N.W.K. E1(C) 1-9

De 7e wedstrijd van het voorjaarsseizoen speelden we tegen Bevelanders E1. Voor de wedstrijd stonden wij op een derde plaats, Bevelanders stond laatste dus hoop op een goed resultaat.
Na de nederlaag van 1-2 tegen Renesse vorige week wilden de jongens dus wel weer winnen.
De eerste helft was een prima helft. Er werd goed overgespeeld, actief meegedaan door iedereen en volop gescoord.
Joerie scoorde de eerste twee doelpunten, daarna Tim en door Joerie en Wouter (2x) gingen we aan de sinas met een 6-0 voorsprong. Complimenten in de kleedkamer van de coach maar wel de vraag of ze ook in de 2e helft door wilden gaan met overspelen en fanatiek zijn. Jammer genoeg gebeurde dit niet altijd maar toch werd er nog 3 keer gescoord. Ook onze keer Daan had in de 2e helft meer te doen. Hij stopte ook nog een strafschop (overigens een onterechte strafschop).
Het werd uiteindelijk 9-1, een prima resultaat.
In onze poule is het nu razend spannend. Samen met MZC staan met bovenaan maar zij hebben 1 wedstrijd minder gespeeld. Ook Renesse en Colijnsplaatse boys loeren nog op het kampioenschap.
Volgende week weer tegen Bevealanders maar dan thuis. Aangezien het doelsaldo weleens heel belangrijk kan worden hopen we naast goed samenspel ook op veel doelpunten.

geschreven door: Richard