Bruse boys F4 – S.K.N.W.K. F3(C) 2-3

De 1e helft met keeper Niels van der Zwet waren we heer en meester. Bru verdedigde stug maar er kwamen toch wat openingen. Abdulai opende de score en Lars scoorde met een afstandsschot zijn 2e van het jaar. Deze helft dribbelde de jongens aardig. Luca de Bruine pikte ook zijn goaltje mee. Bru was niet gevaarlijk geweest. De 2e helft waren de rollen omgedraaid. We misten Lars in het veld. Na 5 minuten stond het 3-2. Niels van der Zwet stond er alleen voor. We werden minder fel en alert. Bru gooide er nog een schepje bovenop. Je ziet dan gewoon dat onze jongens nog nie aan de mossels bin. Toch kreeg Luca nog een paar prachtige kansen maar dat zat niet mee. Op basis van de 1e helft wel verdiend en qua kansen, toch had het anders af kunnen lopen. De westrijden duren vaak te lang voor die jongens. De concentratie zakt weg. Het blijft ook vaak bij wegrammen van de bal. Wij zijn deze competitie nooit weggespeeld en zijn meestal gelijkwaardig. Ik hoop dat nog lang zo blijft voor die jongens. Bij Bru moeten we trouwens nog een talentje wegkapen.Zoontje van Wilco Hanzen, gewoon met 5 jaar misschien wel de beste van het veld!

geschreven door: mark van dijke