S.K.N.W.K. E3 – MZC ’11 E7(C) 5-5

Sommigen hoopten vanmorgen dat het afgelast zou worden ivm de vele regen, maar Max en ik hoopte echter dat de telefoon niet ging en dat we lekker konden voetballen.
We hadden vandaag de zwaarste tegenstander uit onze poule, MZC 11 E7. vorig jaar speelden we ook tegen elkaar toen we beide nog F teams waren.
we hebben beide evenveel punten maar wij staan op de eerste plaats omdat we een hoger doelsaldo hebben.
de teams zijn aardig aan elkaar gewaagd en het was dan ook vanaf de eerste minuut spannend.
we begonnen met een goal van Thomas. daarna kregen we nog aardig wat kansen maar bleef het doelpunt iedere keer uit en als je niet scoort doet de tegenstander het. en wel 2 keer achter elkaar.
Ruben stond links achterin maar wist toch mooi voor ons de tweede goal te maken.
helaas wist MZC vlak voor rust de 2-3 te maken en gingen we dus met een punt achterstand de rust in.
Na de rust wist Max 2 x snel achter elkaar te scoren.
Toen scoorde Zierikzee weer een keer gevolgd door weer een treffer van Thomas.
We dachten met 5-4 te kunnen eindigen maar in de laatste minuut maakte Zierikzee toch weer een gelijkmaker.
al met al gelijkspel en een spannende wedstrijd.
Hopen dat we de uitwedstrijd tegen ze kunnen winnen.