S.K.N.W.K. 1 – Smerdiek 1(C) 2-2

SKNWK 1 Smerdiek 1 2-2
Eerste 5 minuten verkennen van allebei de elftallen.Schot op de paal voor Smerdiek.Na 25 minuten nog niet gescoord. Maar in 32minuut 0-1 voor Smerdiek.En in de 37 minuut 0- 2.Maar in de 44ste minuut maakt Rob Uil de aansluitende 1-2.Dat gaf moed. Geel voor een sknwker.Dus 1-2 was de ruststand. Uit een vrije trap kopt Wilco rakelings over. Robbert Padmos gevloerd maar uit de vrije trap kwam niets. Emiel Kuijten er er in. Ook Kees-Jan van Nieuwenhuize kwam er in. Maar uit scrimmage voor doel was het Martijn Backs die met een inkoppertje de stand weer evenwicht bracht. Met nog tien minuten te gaan was er dus van alles nog mogelijk. Maar wat ze ook probeerden het liep allemaal op niets uit. Eindstand dus 2-2 in evwichten