SPS 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 2-2

SPS1 SKNWK1 2-2
Twee keer een voorsprong,en twee keer weggegeven.Ze hadden met rust een ruime voorsprong moeten nemen,en dat was niet geflatteerd geweest. Een hele serie vrije trappen die op de juiste plaats waren te nemen brachten niets op. Schot van Martijn Baxck in het begin van de wedstrijd. Bal mooi opgebracht Remco v d Berg.Daarna een schitterend schot maar de keeper dook de bal er uit.Goede opzet maar Martijn Baxck mist. Ook een serie corners maar niks. Aan de andere kant stond Maik Bakker goed te keepen. Ruststand 0-0. Ze begonnen vlot.En in de 50ste minuut schiet Robbert Padmos tegen de keeper aan en uit de rebound schiet Emiel Kuyten de 0-1 binnen. Maar in de 60ste minuut was het weer gelijk 1-1.De scheidsrechter gaf geel voor een correcte schouderduw. In de 77ste ninuut 1-2 daar was hij weer Martijn Baxck.Met een scherp schot voerde hij de score op. Vrije trap voor de thuisclub. Goed genemen maar Maik dook de bal er uit tot corner. En uit die corner werd het tenslotte 2-2. Gezien het spelbeeld had SKNWK meer verdiend.