S.K.N.W.K. 1 – Kogelvangers 1(C) 1-2

Sknwk 1 Kogelvangers 1 1-2
De eerste indruk van sknwk was goed.Maar de aansluiting bij de aanvallen was niet goed. Na 20 minuten krijgt de tegenstander overwicht.Maar de aanvallen van Sknwk waren gevaarlijker. Want in de 27 minuut is het 1-0 voor de thuisclub door Baxck.Daar komt Kogelvangers goed weg,want Remco v d Berge werd gevloerd in het strafschot gebied.Ja je hebt scheidsrechters die geven een penalty,maar deze niet.In de 36ste minuut wordt het dan 1-1.In de 46ste minuut werd het 1-2.In de reterende tijd werd er door bijde ploegen niet meer gescoord. Wat ging er mis.De rechtsbek van Sknwk liet steeds z`n man doorglippen.Ten tweede er moet koppen geleerd worden. Gericht koppen. Dan is er het euvel van de organisatie.Elke keer als er een aanval is afgeslagen komt het middenveld niet ver genoeg terug.
Hou dan die bal vast tot dat alles weer in de breedte op zijn plaats staat.Dan kan men attenderen speel me aan. Korton de spelers zijn niet altijd aanspeelbaar.