Waarde 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 2-3

Het moet gezegd,in deze wedstrijg gingen de blauw-zwarten met een tomeloze inzet de tegenstander tegemoet. Iedereen ging tot het uiterste.Met als uitblinkers,Timo, Martijn Rentier,en Wilco.En waarom omdat ze steeds hun tegenstander met koppen de baas waren.Het leek wel of ze een cursus koppen geleerd hebben. In de eerste helft was het elkaar aftasten.Voorzet Robert Padmos de inzet was van Stefan Vermeer de bal kwam tegen de lat. Enkele snelle jongens bij Waarde. Na een kwartier beide elftallen in evenwicht 0-0.Wilco schiet maar op lijn gered.Vrije trap maar over het doel voor SKNWK. En dan is het plots 1-0.En niet lang daarna werd het 1-1 door Martijn Backx met een lange voorzet van Remco Veenboer een intikker voor Martijn. En in de 51ste minuut bijna raak. Maar ook aan de andere kant.Schot in zijnet van Robert.Zijn vizier stond niet op scherp,dat zou later blijken. Tim Stuivenberg was net in het veld en kopt rakelings over.En in de 70ste minuut kopt Martijn Backx door een overegens een perfect genonomen vrije trap door Remco v/d Berge.Nu was de stend 1-2.En dan komt Robert Padmos vrij voor doel en een opgelegde kans wist hij niet te verzilveren.Vasthouden van Martijn Backx en omvertrekken komt de nummer 13 op een gele kaart en een penalty te staan.Carlo v/d Maas neemt die en in tweede instantie uit de rebound is het raak 1-3.DAn komt er alsnog een doelpunt aan de andere kant zodat de eindstand 2-3 werd voor SKNWK.

geschreven door: Een Suppoter