W.I.K. 3 – S.K.N.W.K. 3(C) 2-4

Nadat we vorige week een ruime voorsprong hadden weggegeven en de pot hadden verloren tegen W.I.K. 2 gingen we voor een overwinning tegen W.I.K. 3.
In de kleedkamer was de opstelling bekend gemaakt gingen we vol goede moed het veld in.
Maar de moed zakte al snel in de schoenen omdat we binnen een mum van tijd 1-0 achter stonden.
We waren niet scherp en ze liepen door de achterhoede heen.
Ook de 2-0 werdt in de touwen geschoten omdat we fouten maakten en onze man liepen lopen.
Nu was het tijd om in de spiegel te kijken en na een wissel en positie-wissels gingen we voor de aansluitings treffer.
Deze werd ook gemaakt omdat we weer gingen voetballen en we lieten onze man niet meer los,we hijgde in hun nek en W.I.K. wist hun spel niet meer te spelen,2-1 achter.
Nog voor de rust maakte we de 2-2 omdat we gewoon simpel voetbal speelde en als 1 team wilde winnen.
Nadat we de thee ophadden en weer wat wissels hadden doorgevoerd gingen we gewoon door met ONS spel en gunde W.I.K. geen rust in hun opbouw.
Ze moesten dan ook lijdzaam toekijken hoe wij steeds dichter bij de 3-2 kwamen.
En deze kwam ook door een goal van wereldklasse.
We stonden voor het eerst voor,YES.
Nu doordrukken en de overwinning binnnen slepen.
Toch kreeg W.I.K. nog wat kansjes omdat hun jeugdige snelle spitsen goed de diepte zochten.
Alleen zag je dat ervaring en sluwheid de jeugd te snel af was.
De rotsvaste achterhoede drukte snel de kansjes van W.I.K. de kop in.
Toch wilde we onze voorsprong vergroten want 1 doelpunt verschil is niet veel,en deze kwam ook.
Een zeer goede,knappe en snelle counter wisten we met een intikker af te ronden.
4-2 voor en nu uitspelen die pot.
We speelde de wedstrijd rustig en beheerst uit.
En nadat de scheids het laatste fluitsignaal had gegeven konden met de terechte 3 punten terug keren naar N’kerk.
Zo zie je maar nooit opgeven bij een achterstand en je eigen speel blijven spelen en de kansen komen vanzelf.
Zeer knap herstelt en een goede pot vol inzet en passie gespeeld,goed gedaan mannen.
A.s. zaterdag thuis weer een lastige pot met hopelijk weer 3 punten voor ons.
Bru thuis is altijd lastig maar we gaan er gewoon vol voor.

geschreven door: baggerschuit