Kloetinge 5 – S.K.N.W.K. 2(C) 6-1

Ingecalculeerde verliespartij voor S.K.N.W.K. 2

Na de prachtige serie van 7 punten uit 3 wedstrijden de afgelopen weken, mocht S.K.N.W.K. 2 gisteren op bezoek bij dé titelkandidaat Kloetinge 5. De beste ploeg die we dit seizoen zijn tegen gekomen. En ook gisteren bleken ze een maatje te groot voor de blauw/zwarten.

Dat met het feit dat we het weer mochten proberen op onze ‘favoriete ondergrond’, juist ja, ‘ku(ns)tgras’. Er viel dus weinig eer te behalen. En dat bleek dan ook al vanaf het begin.

Voor we het wisten stonden we 2-0 achter. De eerste was trouwens een prachtige volley, al kreeg deze speler ook alle ruimte en tijd om uit te halen. S.K.N.W.K. kwam er sporadisch uit. Het interim spitsenduo Kuijten-Neele probeerde het wel, maar kon weinig potten breken.

Nog voor de rust werd het 3-0. De 2e helft had eigenlijk ook gewoon zo kunnen worden afgedaan.

In de 2e helft maakte de thuisploeg eerst nog 4-0. Daarna mocht Martijn Neele op aangeven van Emiel Kuijten zorgen voor de eretreffer.

De sportieve wedstrijd eindigde uiteindelijk in een simpele en terechte 6-1 overwinning voor thuisploeg Kloetinge 5, die inmiddels weer koploper zijn in de reserve 3e klasse B.

Door de overige resultaten in de klasse blijft S.K.N.W.K. op de 11e plaats. Een degradatieplaats dus. Nog 9 wedstrijden na de winterstop om dit nog te voorkomen. Dat zal nog een hele zware dobber gaan worden !!