S.K.N.W.K. 1 – Bevelandres1(C) 2-1

wat een draak van een wedstrijd
was dat Zatermiddag tegen Bevelanders.Maar ja het had al zo lang stilgelegen.Hoe kan je goed voetballen.Er bestaat ook nog zoiets als een oefenpartij of niet soms.Maar laten we het maar houden op een team uitje,en daarna zich volproppen in een cafetaria.Maar nu de wedstrijd.Als je twee keer voor open doel komt moet er minstes een ingaan.Dat gebeurde niet in de eerste helft.Alleen die ene bal van Remco in de laatste minuut ging er met veel effect in.Halverwege de tweede helft was het 2-0 door Robert Padmos via de paal carramboleerde in het doel.Dan was het de beurt aan Bevelanders om nog wat terug te doen en was het 2-1.Met nog heel lang te spelen,en nog hachgelijke momenten voor het doel van keeper Bakker blies scheidsrechter Adrie Schot voor het einde.Met nog een icidentje daar voor waarbij een SKNWKer rood kreeg.

geschreven door: EEN SUP PORTER