Lewedorpse Boys 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 4-1

Wedstrijd duurt helftje te lang….

Zoals wel vaker dit seizoen bleek voor S.K.N.W.K. 2 dat de wedstrijd een helftje te lang duurde. De eerste 45 minuten valt het allemaal nog wel bij te benen. Het was gisteren zelfs zo dat in Lewedorp tegen Lewedorpse Boys 2 de beste kansen voor ‘ut twidduh’ waren. Met iets meer scherpte sta je misschien wel 0-3 voor met de rust. Helaas geen treffers. Ook niet tegen, dus 0-0.

In de 2e helft mag de thuisploeg uit een corner in alle vrijheid inkoppen. Hiermee is het verzet van S.K.N.W.K. gelijk gebroken. Het is dat de thuisploeg niet heel scherp is, want anders liepen ze wel verder uit dan naar 4-0.

Justin de Bruine mag dan de spreekwoordelijke eer nog redden voor S.K.N.W.K. 2. Hij zorgt voor een 4-1 eindstand.

Gelukkig waren de uitslagen van de concurrenten in strijd tegen degradatie niet in ons nadeel. Zodoende weinig schade opgelopen en nog steeds alles in eigen hand.

Komende vrijdag een avondje in de kantine. Zaterdagmiddag geen voetbal. We gaan op 5 april verder met het treffen tegen Bevelanders 2. Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ is 12:30 uur.