Bruse boys verslaat Flakkee

Bruse boys heeft de eerste overwinning in de oefencampagne te pakken. Op het eigen sportpark Volharding werd vierdeklasser Flakkee met 3-0 verslagen. De eerste helft was Bru, nog steeds zonder een zestal spelers, de bovenliggende partij, en kwam op voorsprong door een kopdoelpunt van Johan Vroegindeweij uit een hoekschop. Bru verzuimde de voorsprong uit te breiden waardoor beide ploegen de rust in gingen met een 1-0 stand. De tweede helft bleef Bru de betere ploeg en kreeg kansen, maar ook Flakkee weerde zich in aanvallend opzicht en kreeg ook een aantal goede kansen. Maar dankzij goed optreden van doelman Matthijs Verstrate, die de tweede helft keepte, kwam Flakkee niet tot scoren. Opnieuw uit een hoekschop kopte de gretig spelende Martijn Backx de 2-0 tegen de touwen. Hij zorgde ook voor het slotakkoord, na een goede combinatie met Marco Ketting bracht Martijn de 3-0 eindstand op het bord. Komende zaterdag staat de derde oefenwedstrijd op het programma, dan wacht een uitwedstrijd tegen het naar de derde klasse gedegradeerde NSVV uit Numansdorp. Aanvang 14.30 uur.