S.K.N.W.K. 3 wint ‘The Big Clash’ van S.K.N.W.K. 4

Gisteren, zaterdag 4 oktober 2014, stond op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk één van de twee duels in de reserve 5e klas 01 tussen S.K.N.W.K. 3 en 4 op het programma. Omdat S.K.N.W.K. 4 ’thuis’ speelde, traden zij aan in het reserve tenue. S.K.N.W.K. 3 was getooid in het schitterende blauw/zwart.

P1120364

De beginfase was duidelijk voor ‘de oudjes’. Zij namen zelfs een 2-0 voorsprong, via 2x Wim Voorbeijtel. Echter nog voor de rust kwam S.K.N.W.K. 3 terug in de wedstrijd, 2-1. Dit was tevens de ruststand.

P1120370

Uiteindelijk ging in de 2e helft het kaarsje langzaam uit bij ‘De Baggerschuit’ waardoor het 3e aan het eind met een 2-6 overwinning van het veld ging. Een verdiende overwinning voor S.K.N.W.K. 3 (en dus een terechte nederlaag voor het 4e). Hierdoor komen beide partijen naast elkaar op de ranglijst met 9 punten uit vier wedstrijden. Dit is evenveel als koploper Z.S.C. ’62 3, echter zij speelden nog maar 3 wedstrijden en zijn dus nog ongeslagen.

P1120376

Er komt nog een revanche wedstrijd voor S.K.N.W.K. 4. Of kan S.K.N.W.K. 3 dan wel (wat het 4e gisteren dus niet lukte) profiteren van het ’thuisvoordeel’……..

P1120386

Ps. nog een dankwoordje aan diverse jeugdspelers die bij zowel S.K.N.W.K. 3 als 4 wilden meespelen om er toch een volwaardige wedstrijd (dus met voldoende spelers) van te kunnen maken. En uiteraard dank aan scheidsrechter Piet Grootenboer voor de prima leiding.

P1120389

2 reacties op "S.K.N.W.K. 3 wint ‘The Big Clash’ van S.K.N.W.K. 4"

1. Uuh, volgens mij ben ik objectief, want ik heb helemaal niks van de wedstrijd gezien. Als er een 2-6 eindstand is, dan is dat volgens mij een terechte overwinning (4 doelpunten verschil). En hadden voor de rust 4 á 5 nul voor kunnen staan, dan in ieder geval 4 á 5 één, want 3e heeft 1x gescoord voor de rust. En hadden, heb je niks aan, want dan moet je ze gewoon scoren !!

2. Baggerschuit | 05-10-2014 at 21:06 |

Een terechte overwinning? Andere wedstrijd gezien waarschijnlijk! De oudjes hadden voor de rust met 4 a 5 nul kunnen voorstaan. Dus een beetje objectief mag wel