Vanavond, vrijdag 10 oktober 2014, Bijzondere Algemene Ledenvergadering

In goed overleg binnen het bestuur heeft Dirk van der Sleen besloten zijn functie als voorzitter ter beschikking te stellen. Het bestuur stelt voor om Arnold Schiettekatte te benoemen als nieuwe voorzitter. Zeer recent heeft Fernando Bom het bestuur gemeld om om persoonlijke redenen met onmiddellijke ingang af te treden als “bestuurslid (secretaris)”. Er waren al vacatures voor de functies van “bestuurslid (voetbaltechnische zaken)”, “bestuurslid (jeugdzaken)” en “bestuurslid (algemene zaken)”. Voor 2 vacatures kan het bestuur kandidaten voordragen:

Hugo Jongebreur als “bestuurslid (jeugdzaken)”;
Dirk van der Sleen als “bestuurslid (algemene zaken)”.

Het bestuur stelt voor om Hugo en Dirk te benoemen.

We zijn dus als vereniging nog op zoek naar kandidaten voor de functie van “bestuurslid (secretaris)” en “bestuurslid (voetbaltechnische zaken)”. Het bestuur hoopt snel een voorstel aan de leden te kunnen doen. Ben jij beschikbaar of weet je een goede kandidaat? Neem contact op met een bestuurslid!

Alle genoemde kandidaten stemmen in met hun voordracht. Tegenkandidaten kunnen tot een kwartier voor aanvang van de vergadering, die vanavond, vrijdag 10 oktober 2014 (aanvang 20:00 uur) wordt gehouden, bij secretariaat@sknwk.nl worden voorgedragen, mits deze worden ondersteund door ten minste 10 stemgerechtigde leden. Ter toelichting merken we op dat de voorzitter in functie wordt benoemd door de leden. Dit geldt niet voor overige bestuursleden (het bestuur verdeelt de functies onderling), maar zij moeten wel als bestuurslid worden benoemd door de leden en ook daarvoor is een ledenvergadering vereist.

We hopen op een grote opkomst!

Na afloop van de vergadering is er de gelegenheid gezamenlijk de wedstrijd Nederland-Kazachstan te kijken in de kantine.

Het bestuur.

 

Agenda bijzondere ledenvergadering:

201401010 ALV