Matig weekend seniorenteams S.K.N.W.K. met weinig (doel)punten

Gisteren, zaterdag 8 november 2014, kwamen 3 van de 4 seniorenteams in aktie (de wedstrijd S.K.N.W.K. 4 – Cortgene 1 was uitgesteld). Was het vorige week met drie duels nog een doelpuntenfestijn (18 treffers), nu was het een zeer matig weekend, met heel weinig (doel)punten.

S.K.N.W.K. 1 behaalde een zwaar bevochten gelijkspel bij nummer 3 Rillandia 1. Het werd uiteindelijk 1-1. Stefan Vermeer zorgde met zijn 6e competitiedoelpunt dit seizoen voor de gelijkmaker.

Voor S.K.N.W.K. 2 was er de eerste nederlaag van het seizoen. Ze verloren met 2-1 van Heinkenszand 3. Hier was de doelpuntenmaker Wim Voorbeijtel. Hij speelt normaliter bij S.K.N.W.K. 4, maar deze keer dus met het 2e mee. Zijn doelpunt betekende voor hem toch al weer zijn 9e competitiedoelpunt dit seizoen.

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij moesten op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ aantreden tegen Bruse Boys 4. Voor de topscorerslijst weinig enerverend, want hier geen doelpunten voor S.K.N.W.K. Zelfs geen punt ook, want tegenstander ‘Bru 4’ had aan één doelpunt genoeg om de volle buit mee terug te nemen, eindstand S.K.N.W.K. 3 – Bruse Boys 4 1-0.

De lijstaanvoerder blijft Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) met 11 treffers. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) maakte er dus ééntje namens S.K.N.W.K. 2 en komt op 9. Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 4) scoorde gisteren niet (ook hij speelde mee met S.K.N.W.K. 2) en blijft 3e op de lijst met 7 doelpunten. Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 1) kwam door zijn doelpunt op 6 treffers en komt hiermee op een gedeelde 4e plaats op de topscorerslijst. Samen met Carlo v/d Maas (S.K.N.W.K. 1) en Ali Zaman (S.K.N.W.K. 3).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507