Sinterklaas via omweg gelukkig toch nog bij S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 28 november 2014, bracht ook Sinterklaas weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Zwarte Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’. Al had dit nog wel wat voeten in de aarde……

P1370893

Rond 17:00 uur moesten de Mini’s en F-pupillen van S.K.N.W.K. verzamelen in de kantine. Niet veel later toen iedereen binnen was, verschenen er al drie zwarte hulppietjes. Uiteraard deelden ze wat snoepgoed uit. Toen was het tijd voor een heuse Pietenpolonaise.

P1370929

Daarna was het tijd om iets te eten. Overheerlijke broodjes knakworst. Uiteraard was er ook iets te drinken. Nadat alle buikjes vol waren, was het tijd voor ‘ballonnetje-trap’. Dat was echt heel leuk.

P1370952

Inmiddels was er via één van de hulppietjes telefonisch contact met Sinterklaas (jaja, ook Sinterklaas is inmiddels ‘mobiel’). Er was een klein probleem. De Sint stond namelijk met de Wegwijspiet bij een sportveld. Echter niet bij S.K.N.W.K. Hij stond bij een rood veld met witte lijnen. Er was een heel laag net en kleine gele ballen. Uuuuuhhhh, ze stonden dus bij onze buren van TV Duiveland. Dus snel allemaal de jassen aan getrokken en de Sint en zijn Wegwijspiet gaan halen.

P1370972

Niet veel later waren zij dan toch op de plaats van bestemming, sportpark ‘Het Springer’. Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen, was het weer tijd om te vertrekken voor Sinterklaas en de Wegwijspiet. Dit natuurlijk onder het gezang van ‘Dag Sinterklaasje….’. Uiteraard was er voor alle kindertjes nog een kadootje. Er was voor alle spelertjes een heuse voetbal.

P1380001

Echter deze moesten nog wel worden opgepompt. Een mooie taak voor de hulppietjes. Nadat ook alle ballen worden opgepompt konden de kindertjes met de papa’s en mama’s weer lekker naar huis.

P1380015

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers voor dit zeer geslaagde Sinterklaasfeest. Bekijk nog meer foto’s van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.

P1380047