Topper vanmiddag voor S.K.N.W.K. 1

Voor S.K.N.W.K. 1 staat vanmiddag de topper op het programma tegen Z.B.V.H. 1. De wedstrijd wordt gespeeld te Zuid Beijerland en de aftrap is om 14:30 uur.

De blauw/zwarten zijn nog steeds de trotse koploper in de vierde klas B K.N.V.B. Zuid 1. Na 10 wedstrijden hebben ze 26 punten behaald (8x winst en 2x gelijk). Het doelsaldo is 40 voor en 9 tegen. Hiermee heeft S.K.N.W.K. 1 de meeste doelpunten gescoord, maar niet de minste tegen. Want de minst gepasseerde verdediging is voor de tegenstander van vanmiddag en de nummer twee van de ranglijst, Z.B.V.H. 1.

Z.B.V.H. heeft ook 10 wedstrijden gespeeld en behaalde hierin 24 punten. Zij hebben 7x gewonnen en 3x gelijk gespeeld. Ook zij zijn dus net als S.K.N.W.K. dit seizoen nog ongeslagen. Z.B.V.H. scoorde tot nu toe 30x en heeft zoals gezegd de minst gepasseerde verdediging, want zij hebben nog maar 8 tegendoelpunten hoeven incasseren.

Een mooi affiche dus voor een heus topduel vandaag. Vanmiddag rond 16:15 uur weten we meer. Loopt S.K.N.W.K. 1 verder uit (dat hopen we natuurlijk wel), blijft het onderlinge verschil twee punten in het voordeel van de Nieuwerkerkers, of wordt er stuivertje gewisseld en neemt Z.B.V.H. de koppositie over?

De stand op dit moment is als volgt:

stand_sknwk1_per28112014