Lourus-Jan Verton en René v/d Bos scoren beiden 2x

Gisteren, zaterdag 20 december 2014, dan echt de laatste wedstrijden voor de winterstop. Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 was de gebruikelijke pauze al begonnen, S.K.N.W.K. 3 en 4 speelden allebei nog een inhaalwedstrijd. Het 3e trad op het eigen sportpark ‘Het Springer’ aan tegen M.Z.C. ’11 5 en op het veld ernaast speelde onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, tegen Cortgene 1. Het leverde één schamel puntje op.

Het 3e moest het onderspit delven tegen M.Z.C. ’11 5. Uiteindelijk werd het 3-7 voor de gasten. Lourus-Jan Verton nam 2 treffers voor zijn rekening. Overigens zijn eerste doelpunten dit seizoen. Het andere doelpunt kwam van Christian van Vossen. Ook voor hem zijn eerste doelpunt, maar dat is niet gek, want normaal gesproken is het de keeper van S.K.N.W.K. 3.

S.K.N.W.K. 4 speelde met 3-3 gelijk tegen Cortgene 1. René v/d Bos 2x en Justin de Bruine 1x waren hier de doelpuntenmakers. Voor beiden betekent dit dat ze met de winterstop op 6 treffers staan deze competitie.

Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) blijft lijstaanvoerder met 12 treffers. Het gaat als ‘Herbstmeister’ de winterstop in Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft op de 2e plaats met 10 doelpunten (overigens speelde hij gisteren niet mee met het 4e). Ali Zaman (S.K.N.W.K. 2) blijft de nummer 3 met 9 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507