Ook 3e Kerst-Bingo weer met heel veel enthousiasme en plezier ontvangen

Voor de 3e keer op een rij werd bij S.K.N.W.K. op de zaterdag voor Kerst weer Bingo georganiseerd. Met uiteindelijk ruim 50 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Gisteren rond 14:30 uur druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine. Omdat S.K.N.W.K. 3 en 4 allebei nog een inhaalwedstrijd moesten spelen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ begon de Bingo iets later. Tegen 15:45 uur werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid.

kerstbingo_2014

Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt. Tussendoor was er nog voor iedereen verse snert. En waren er diverse hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering. Rond 19:00 uur was, nadat ook nog een ronde Rad van Avontuur was gedaan, deze 3e Kerst-Bingo afgelopen en gaat ook deze weer de historie in als zeeeeeeer geslaagd. Uiteraard was er hierna nog wel tijd voor een afzakkertje.

Om niemand te passeren noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag.

Zeker te weten ook volgend jaar weer Kerst-Bingo. Zet de datum, zaterdag 19 december 2015, dus maar alvast in je nieuwe agenda !!