Laatste mogelijkheid om te stemmen op Huib de Valk als ‘Clubheld’ !!

Bert van Tilburg heeft Huib de Valk genomineerd voor ‘Clubhelden van de Amateursport’. Dit is natuurlijk een prachtig initiatief van Bert !! Hieronder staat de mail die Bert kreeg toegestuurd. En nu rest ons allemaal maar één ding: stemmen !!

clubhelden_van_de_amateursport

Beste Bert,

Bedankt voor de nominatie van Huib van SKNWK voor de Verkiezing Clubhelden van de amateursport.

Win € 25000,- of andere mooie prijzen
De verkiezing wordt georganiseerd in iedere gemeente van Nederland. En ook de winnende clubhelden van de gemeente Schouwen-Duiveland ontvangen straks mooie prijzen naast kans op de hoofdprijs van €25.000,- voor de clubkas.

Kom in actie: Help Huib aan veel stemmen
Om te winnen is het belangrijk dat Huib de meeste stemmen krijgt. Roep dus al jouw vrienden, familie en natuurlijk alle leden van SKNWK op om vanaf 14 maart op Huib te stemmen via www.ad.nl/clubheld:

In de tussenstand van vandaag, vrijdag 10 april 2015 staat Huib nog steeds bovenaan in de tussenstand wat aantal stemmen betreft (al 102 mensen brachten hun stem uit!!).

Uiteraard vinden we dit prachtig. Mooi zou zijn als dit aan het eind ook nog zo is. Dus heeft u nog niet gestemd op Huib ?? Doe dit dan nog snel. Stemmen kan nog tot 26 april 2015 !!

Voor de huidige tussenstand per Gemeente klik op deze link: www.adclubheld.nl/tussenstand/dv/gemeente17423

Het is zelfs zo dat Huib op een 2e plaats staat in het tussenklassement van de gehele provincie Zeeland. Dat moet toch de 1e plaats kunnen worden…….

Voor de huidige tussenstand per Provincie klik op deze link: www.adclubheld.nl/tussenstandperprovincie/dv/province21176