André Kik is ontslagen uit het ziekenhuis

Zoals bekend heeft S.K.N.W.K. 3-speler André Kik afgelopen week een ernstig verkeersongeval gehad. Inmiddels is hij onslagen uit het ziekenhuis. Onderstaand berichtje heeft hij aan zijn ploeggenoten van het 3e gestuurd:

Dag mannen. Ik plaats hier maar even een persoonlijk bericht. Helaas ben ik met mijn vriendin bij een ernstig ongeval betrokken geraakt. Ik weet er helemaal niets meer van. Het is gebeurd op de 100 weg van Hetties Snackbar richting Haringvlietbrug. Tegenligger kwam op mijn weghelft en heeft eerst auto voor mij geraakt en daarna mij schuin van voren denk ik. Door de klap zijn wij de weg afgevlogen in de sloot/ greppel. Mijn linker dijbeen bleek in stukken gebroken en mijn onderkaak door de helft. Verder kleine leverscheur.

Ik ben geopereerd in Rotterdam aan dijbeen en kaak. Mag 6 weken mijn been niet belasten en daarna zal het topsport worden om te leren lopen. Been zal niet meer herstellen in vroegere kracht, maar als mijn botten opnieuw vastgroeien zal ik weer kunnen leren lopen. Kaak hersteld makkelijker. Er zit nu een plaat in mijn dijbeen en ik kan me verplaatsen met krukken.

Ik lig nu thuis. Groot gevaar is een infectie oplopen en een kleine kans dat botten niet aan elkaar groeien. Gezien het verhaal en de foto van mijn auto ben ik blij en dankbaar dat ik nog leef en is nu het vooruitzicht dat ik straks weer zal kunnen lopen.

Als je wilt, kun je me thuis bezoeken. Vind ik erg leuk, dagen duren lang als je niet uit de voeten kunt. Als je wilt reageren doe dan graag een persoonlijk berichtje, anders lees ik de helft niet ben ik bang. Waarschijnlijk zal ik de voetbalcarrière als supporter voortzetten, dat zal geen vreemde conclusie zijn uit dit verhaal.

Vanaf hier dan ook meteen bedankt voor alle seizoen(en) die we samen mochten doorleven met ups en downs. Persoonlijk deed me het afgelopen seizoen echt veel plezier om te zien dat ‘ut derde’ weer begint te leven zoals eerder. Met nieuwe gezichten. Dat doet de vereniging goed. Hou dat vol en laat je niet uit het veld slaan door meningsverschillen, het is altijd al geweest met zoveel mensen heb je zoveel wensen!

Ik hoor graag van jullie!

Groetjes,

André

 

Stuur André een kaartje:

André Kik
Oude Nieuwlandseweg 4
4306 NN Nieuwerkerk