Vanaf a.s. maandag weer CTV Voetbal op televisie

Maandag start – alweer voor het derde seizoen – het praatprogramma CTV Voetbal. Met wekelijks volop beelden van de Zeeuwse velden en de Zeeuwse clubs. Behalve aandacht voor de top van Zeeland, willen we ook altijd lagere klassen laten zien. Omdat we vinden dat voetbal meer is dan alleen top en iedereen op zijn of haar niveau keihard werkt om de bal te laten rollen. Voetballers, trainers, verzorgers, fysiotherapeuten, bestuursleden en andere vrijwilligers.

CTV Voetbal heeft vanaf dit seizoen een eigen eindredacteur. Dat is Juriën Dam uit Terneuzen, freelance journalist en bijzonder goed op de hoogte van het Zeeuwse voetbal. Hij wordt het aanspreekpunt van de clubs. Samen met verslaggever Gianni Tahitu, vaste editor Zeppo Visser, presentator Pim van Kampen, de vaste sidekick Adri Franke en wisselend een voetbalverslaggever van de PZC probeert hij elke week een programma te maken dat interessant is voor elke voetballiefhebber in de provincie. Heeft u tips of nieuws? Stuur het aan: voetbal@ctvzeeland.nl

Ook hebben we regio-adviseurs, die vanaf het eerste moment van het programma hebben bijgedragen en onze ogen en oren in de diverse regio’s zijn: Peter de Vos, Dig Vleugel, Kees Berrevoets en Ard Beurkens.

Het programma is te zien op het digitale kanaal 22 van Delta (maandagavond om 19:08 en daarna elk uur herhaald), de Delta tv-app, de website van CTV Zeeland en onze app voor alle mobiele apparaatjes.

Ook voor het eerst hebben we een eigen Facebook-pagina: CTV Voetbal. Daarop zullen we wedstrijdbeelden, stukjes uit interviews, actuele berichten etc plaatsen. We hopen dat u die Facebook-pagina wilt liken en delen, zodat iedereen die geïnteresseerd is in voetbal er van op de hoogte is.

 

ctv_voetbal_2015