B-junior Toby de Bruine zorgt met 2 treffers voor opnieuw winst S.K.N.W.K. 2

Vanmiddag, zaterdag 26 september, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams in actie. En wat voor wedstrijden. S.K.N.W.K. 1 moest op bezoek in Scharendijke voor de altijd beladen derby tegen Z.S.C. ’62 1. Voor S.K.N.W.K. 2 stond de derby tegen Duiveland 2 op het programma. Tot slot op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ dé kraker tussen S.K.N.W.K. 3 en 4.

Voor S.K.N.W.K. 1 werd het een geweldige middag. Zij wonnen met maar liefst 1-6 bij Z.S.C. ’62 1. Robert Padmos maakte er twee en kwam hiermee op 6 doelpunten. Zodoende staat hij weer naast ploeggenoot Machiel Schot die vandaag zijn eerste van drie duels schorsingen uitzat. De overige vier treffers bij S.K.N.W.K. 1 werden gemaakt door Remco v/d Berge, Emiel Kuijten, Stefan Vermeer en Justin de Bruine. Voor Remco ook al weer zijn 4e doelpunt deze competitie. Stefan Vermeer bracht zijn seizoenstotaal op 2. Voor Emiel Kuijten en Justin de Bruine waren het de eerste treffers van het seizoen.

Voor S.K.N.W.K. 2 de derby tegen Duiveland 2. Na een 1-0 ruststand in Oosterland was het B-junior Toby de Bruine die S.K.N.W.K. 2 bij de hand nam. Met 2 doelpunten boog hij de stand om en zorgde voor opnieuw winst voor S.K.N.W.K. 2. Zij staan dus met ’12 uit 4′ fier op kop van de reserve 3e klasse B. Wat een prachtig zicht is dat.

S.K.N.W.K. 3 en 4 maakte er een spannend potje van op ‘Het Springer’ . Uiteindelijk was het 3e met 3-2 te sterk. Kevin Schiettekatte (met zijn 3e van het seizoen), Dirk-Jan Hoek (zijn 2e) en Maurice Pollemans (1e treffer) verzorgden de productie voor het 3e. Bij S.K.N.W.K. 4 kwamen de treffers opnieuw van Wim Voorbeijtel die hiermee ook al weer op 6 doelpunten staat (na 2 wedstrijden). Hij neemt hiermee samen met Robert Padmos en Machiel Schot van S.K.N.W.K. 1 de 1e plaats in op de ranglijst van de topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K.

Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) volgt op gepaste afstand met 4 doelpunten. George van Heukelom (S.K.N.W.K. 2), Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) en Kevin Schiettekatte (S.K.N.W.K. 3) hebben drie doelpunten achter hun naam staan.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016