Robert Padmos met 4 treffers stevig aan kop topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Vanmiddag, zaterdag 10 oktober, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams in actie. S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 speelden een uit duel, alleen het 3e mocht op ‘Het Springer’ aantreden tegen Duiveland 4.

S.K.N.W.K. 1 speelde op voorhand een lastig duel uit bij Smerdiek 1. Echter na de 0-4 ruststand was er geen vuiltje meer aan de lucht. Alle vier deze treffers kwamen op naam van Robert Padmos die hiermee al 10 treffers op zijn conto heeft deze competitie. Hiermee staat hij fier op kop van de ranglijst bij de topscorer van de senioren van S.K.N.W.K. In de 2e helft scoorden achtereenvolgens Justin de Bruine en Julian van Nieuwenhuize. Voor Justin zijn 2e treffer dit seizoen en voor Julian, die ’s morgens eerst nog met de B-junioren speelde, ook zijn 2e treffer bij de senioren.

DSC01456

Robert Padmos (10) was in de eerste helft een ware plaag voor de verdediging van Smerdiek 1 (S.K.N.W.K. 1 speelde vandaag in het oranje reserve-tenue)

Voor S.K.N.W.K. 2 na 4x winst vanaf de competitiestart nu de 2e nederlaag op rij. Bij rode lantaarndrager Kloetinge 4 kwamen de overigens zeer sterk verzwakte blauw/zwarten er geen seconde aan te pas. Het werd uiteindelijk een overduidelijk 4-1 nederlaag. Colin Duinhouwer scoorde de eretreffer, tevens zijn eerste doelpunt van het seizoen.

S.K.N.W.K. 3 won met 3-1 van Duiveland 4. De doelpunten kwamen van Christian van Vossen, Dirk-Jan Hoek en Jan-Mark Schot. Voor hen respectievelijk hun 4e, 3e en 2e treffer van dit seizoen.

Tot slot S.K.N.W.K. 4. Zij wonnen de derby uit tegen Bruse Boys 4 met 3-5. Eindelijk lukte het Spiekur om zijn naam te vestigen op de topscorerslijst. Hij maakte er dan ook gelijk 2. Wim Voorbeijtel, met zijn 7e van het seizoen, Max de Reus (zijn 2e deze competitie) en Pierre Ruijssenaars (1e doelpunt van seizoen 2015-2016) maakten de overige 3 treffers namens ‘de baggerschuit’.

Door deze scores is Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) met 10 treffers de leider van de ranglijst. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) scoorde er vandaag één en komt dus op 7. Machiel Schot (S.K.N.W.K. 1) blijft op 6, omdat hij vandaag zijn laatste duel schorsing uitzat (3 duels na rode kaart). Hij kan dus volgende week ‘de jacht’ beginnen op ploeggenoot Robert Padmos. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) staat met 5 doelpunten op een 4e plaats. Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) is nummer vijf met 4 doelpunten tot nu toe.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016