Houdini-act S.K.N.W.K. 2 in thuisduel tegen FC Dauwendaele 3

S.K.N.W.K. 2 speelde gisteren een wedstrijd met 2 gezichten. Nadat ze in de rust met 0-3 achter om de thee gingen in de thuiswedstrijd tegen FC Dauwendaele 3 hielden ze uiteindelijk nog knap een puntje over aan dit duel. Na ook nog een 2-4 tussenstand werd het uiteindelijk nog 4-4. Zowel Martin Kiesenberg als Ali Zaman scoorden beiden 2x.

houdini-act

Een heuse houdini-act dus voor het 2e. Met een beetje geluk had het zelfs nog 5-4 kunnen worden, waar ook hiervoor kregen ze nog een kans. Maar dat had misschien teveel geweest van het goede. Overigens wordt dit resultaat ook nog een beetje toegeschreven aan het ‘wisselbeleid’ bij S.K.N.W.K. 2. In de rust ging namelijk o.a. Martijn Neele eruit (hij was persoonlijk verantwoordelijk voor de 0-1 achterstand). Of het er mee te maken heeft, zullen we nooit weten. Feit is wel dat het in de 2e helft allemaal ‘iets’ beter liep……

P1210615

Door dit resultaat staat het 2e keurig in de middenmoot in de reserve 3e klasse B. Ze staan namelijk op een 5e stek met 13 punten uit 7 duels. Komend weekend de derby tegen M.Z.C. ’11 3. Zij staan op een 7e plaatst met slechts één puntje minder dan de blauw/zwarten. Het belooft dus een spannend potje te worden. Aftrap in Zierikzee is 14:30 uur.