Wedstrijdverslag S.K.N.W.K. 1 – FC De Westhoek 1 (website FC De Westhoek)

Vandaag zaterdag 20 augustus was de 1ste bekerwedstrijd voor FC De Westhoek tegen SKNWK. Ondanks dat veel spelers vandaag moesten werken toch nog 14 man bij de selectie.

Na 10 minuten scoorde SKNWK de 1-0 nadat de spits voor de keeper werd gezet. Nog geen minuut later scoorde Delano Westerink de 1-1 na een mooie individuele actie met een hard schot. FC De Westhoek voetbalde goed maar kreeg vrij onverwacht 3 goals tegen, vlak voor rust. Binnen 10 minuten stond het 4-1. Onnodig balverlies leidde tot de tegengoals.

Na rust ging het voetballend weer goed en dit resulteerde in de 4-2. Jeffrey Osseweijer stuurde Jesse den Toom weg en die schoot de bal netjes binnen. FC De Westhoek had veel de bal maar kon niet echt een vuist maken in de buurt van de goal SKNWK. Vlak voor tijd scoorde SKNWK nog de 5-2 na een slippertje achterin bij FC De Westhoek.

Het voetbal gaat best aardig, alleen mogen de jongens zichzelf wel eens belonen met meer doelpunten en een overwinning. Misschien lukt het dinsdag wel tegen ZSC, we zullen zien.