Selectie Bruse Boys voorlopig nog niet compleet

Bruse Boys-trainer Marco Groeneveld kan voorlopig geen beroep op zijn complete selectie. 

Rudi van der Bijl laat binnenkort een MRI-scan van zijn voet maken, nieuwkomer Perry Potappel is nog vier weken uitgeschakeld na een knie-operatie en Tim von Unen heeft een knieblessure. Positiever is het deels hervatten van de groepstraining door spits Tom Blomaard en het gegeven dat Rudo van den Berge afgelopen zaterdag minuten in het tweede heeft gemaakt. Bruse Boys gaat zaterdag op bezoek bij De Meeuwen dat de openingswedstrijd in de tweede klasse ook won.

Eersteklasser MZC’11 ontvangt thuis WNC uit Waardenburg en doet dat zonder de spitsen Ramon Janson en Masoud Osmanie. WIK’57 mist voor het treffen tegen Wolfaartsdijk Elmar Verhage (knie), Harmen de Bok (teen), Jeffrey van Kooten (werk) en Arjan Berrevoets (vakantie). De eerste tegenstander van Wolfaartsdijk, ZSC’62, ontmoet zaterdag OFB. Afgezien van de aan zijn knie geblesseerde Justin Vaane is de ploeg van John Tahapary compleet voor het tweede duel in de vierde klasse B.

Derdeklasse SKNWK gaat naar het Halsterse VVC’68 zonder Emiel Kuijten (liesklachten) en Stefan Vermeer (hamstring). In tegenstelling tot de eerste wedstrijd denkt SKNWK-coach Perry Snoep Yannick van der Cingel weer in te kunnen zetten.