Zwaluwe laat geen spaan heel van DHV, koploper WHS verliest

ZATERDAG DERDE KLASSE B – Zwaluwe heeft zaterdag hele goede zaken gedaan door buurman DHV met 6-1 te verslaan. Door dit resultaat klimt Zwaluwe langzaam omhoog op de ranglijst. Koploper WHS leed bij Duiveland de eerste nederlaag van het seizoen, hoewel het de tegenstander na rust tegen de muur drukte: 2-1.

Zwaluwe – DHV 6-1 (2-0) – 1-0 en 2-0 Maurice Sprangers, 3-0 Wessel Groote, 4-0 Sprangers, 4-1 Dennis Kortsmit, 5-1 e.d. Dennis Kortsmit, 6-1 Sprangers.

Grote man bij Zwaluwe was Maurice Sprangers, die vier keer scoorde en ook nog een assist gaf. Sprangers was verantwoordelijk voor de 2-0-ruststand. Twee keer rondde hij een voorzet van Thijs ’t Hooft doeltreffend af.

Ook na rust was Zwaluwe beter dan de bezoekers. Wessel Groote zorgde op aangeven van Sprangers voor de 3-0. Terwijl Sprangers met een schot van buiten de zestien voor de 4-0 zorgde.

DHV deed middels een treffer van Dennis Kortsmit iets terug, maar het slotakkoord was voor Zwaluwe. Via een eigen doelpunt en nog een treffer van Sprangers werd de eindstand op 6-1 bepaald.

Duiveland-WHS 2-1 (2-1) – 1-0 Wouter de Jonge, 1-1 Arvin de Witte, 2-1 Wouter de Jonge.

Tholense Boys – Rillandia 4-0 (1-0) – 1-0 Sam Nieuwkoop, 2-0 en 3-0 Niels Hopmans, 4-0 Michael Schot.

DIA-VVC’68 1-1 (0-0) – 1-0 Jan Joosen, 1-1 Noël van Kaam.

NOAD’67-SKNWK 1-3 (1-2) – 1-0 Frank den Engelsman, 1-1 Remco van den Berge, 1-2  Michael Schot, 1-3 Remco van den Berge.

De Fendert-Kogelvangers 2-0 (1-0) – 1-0 Ralph van Gent, 2-0 Robert Remijn.