Remco v/d Berge maakt er 2 namens S.K.N.W.K. 1, Wilco de Valk scoort 2x voor ‘de baggerschuit’

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 1 oktober 2016, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Het was deze keer een succesvol weekend. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 wonnen de uitwedstrijd met 1-3 van respectievelijk N.O.A.D. ’67 1 en Kloetinge 4. S.K.N.W.K. 3 verspeelde voor het eerst punten dit seizoen. Ze bleven op eigen veld op 4-4 steken tegen W.I.K. ’57 2. S.K.N.W.K. 4 herstelde zich netjes van de nederlaag vorige week tegen Colijnsplaatse Boys 3. Ze wonnen zeer overtuigend met 6-2 van Brouwershaven 2.

S.K.N.W.K. 1 won dus de lastige uitwedstrijd bij N.O.A.D. ’67 1 met 1-3. Grote man was Remco v/d Berge met 2 doelpunten. Hiermee heeft hij inmiddels toch een seizoenstotaal van 4. De andere treffer kwam van Machiel Schot die hiermee op twee doelpunten komt dit seizoen.

Het 2e won op het kunstgras in Kloetinge met 1-3 van Kloetinge 4. Frank Boere bracht beide ploegen op 1-1. In de 2e helft scoorden Jelle Kastelein en Lex Folmer. Voor Frank en Lex was het eerste doelpunt van het seizoen. Jelle maakte al weer zijn 2e.

S.K.N.W.K. 3 speelde met 4-4 gelijk tegen W.I.K. ’57 2. Dirk-Jan Hoek maakte één van de vier doelpunten en bracht zijn seizoenstotaal op 3. Kevin Schiettekatte, Christian van Vossen en Kristian Bouwman waren de andere drie die trefzeker waren. Voor Kevin en Kristian het eerste competitiedoelpunt van het seizoen 2016-2017. Christian van Vossen maakte zijn 2e van het seizoen.

p1390475

Wilco de Valk was vanmiddag 2x trefzeker namens S.K.N.W.K. 4 in de met 6-2 gewonnen wedstrijd tegen Brouwershaven 2

Nadat hij vorige week nog afwezig was, was clubtopscorer Wim Voorbeijtel deze keer wel aanwezig bij het 4e. Hij maakte er dan ook gelijk weer 3 en komt na twee gespeelde wedstrijden op 7 doelpunten. Een mooi gemiddelde van 3,5 treffer per wedstrijd. Wilco de Valk scoorden 2x voor het 4e. Zijn eerste doelpunten van het seizoen. René ‘Spiekur’  v/d Bos was ook één keer trefzeker en heeft nu ook 2 doelpunten op zijn naam.

Zodoende blijft Wim Voorbeijtel de clubtopscorer bij de senioren, nu al met 7 doelpunten. Remco v/d Berge is de nummer 2 en Dirk-Jan Hoek de nummer 3.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 7
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 3
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 2
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 2
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 2 2
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 2
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 2
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 2
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017

3 reacties op "Remco v/d Berge maakt er 2 namens S.K.N.W.K. 1, Wilco de Valk scoort 2x voor ‘de baggerschuit’"

  1. Je moet op zaterdagmiddag zo scherp zijn Van Vossen 😉

  2. Uuh voor alle drie de eerste competitie goal? Ik sta al op 2 dodo haha wel opletten hé

  3. C.Stoutjesdijk | 02-10-2016 at 11:49 |

    NOAD`67 -SKNWK 1-3
    De eerste helft bracht SKNWK een 1-2 voorsorong op.Na een kwartier was het 1-0 voor
    NOAD.Maar naar gelang de wedstrijd vorderde kwam SKNWK beter in zijn spel.En na een halfuur was de stand gelijk 1-1.Met een geraffineerde aanval was het Remco v/d
    Berge die gelijk maakte.Niet veel later was door Machiel Schot die er 1-2 van maak-
    te.De tweede helft was voor NOAD.Keer op keer vielen ze aan,maar doelpunten bleven
    uit.Bij een van de spaarzame aanvallen van SKNWK kwam Remco v/d Berge in bezit van
    de bal. Hij omspeelde drie man en liet toen een schot los en de bal dwarrelde precies in de linker bovenhoek en dat was 1-3. Er zat veel effect in die bal.Dat was een goal ala Robben.Volgende week tegen Duiveland. Iedereen moet dan veel in
    beweging zijn.Dat is een derby tussen twee buren.Succes mannen van SKNWK.

Reacties gesloten.