Christian van Vossen scoort 3x namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 5 november 2016, kwamen S.K.N.W.K. 1, 2 en 2 in aktie voor de competitie (de wedstrijd S.K.N.W.K. 4 – Z.S.C. ’62 3 werd wegens een sterfgeval bij Z.S.C. ’62 afgelast). S.K.N.W.K. 2 en 3 wisten drie punten te pakken. S.K.N.W.K. 1 ging helaas weer onderuit. Nu was De Fendert 1 met 4-2 te sterk voor de blauw/zwarten.

S.K.N.W.K. 1 kwam zelfs tot 2x op voorsprong. Machiel Schot maakte zijn 4e seizoenstreffer en bracht S.K.N.W.K. 1 op 0-1. Na een 1-1 tussenstand scoorde Remon de Jonge zijn eerste competitiedoelpunt en bracht S.K.N.W.K. weer op voorsprong, 1-2. Helaas was dit niet voldoende en werd het duel uiteindelijk met 4-2 verloren.

Het 2e won de uitwedstrijd tegen FC Dauwendaele 3 met 1-4. De doelpunten kwamen van 4 verschillende spelers, namelijk Jelle Kastelein, Timo Verkaart, George van Heukelom en Djamil Reijnen. Voor Jelle al weer zijn 3e treffer dit seizoen. George en Timo brachten hun totaal op 2. Djamil scoorde zijn 1e doelpunt.

S.K.N.W.K. 3 won heel eenvoudig met 7-1 van Brouwershaven 2. Vooral de 1e helft was zeer goed en bracht ook een 5-0 tussenstand. GROTE MAN in dit duel was Christian van Vossen, die hierin 3x scoorde. Hij komt hiermee op 5 seizoenstreffers deze competitie. Kevin Schiettekatte en Dirk-Jan Hoek scoorden ook nog en brachten hun totaal op respectievelijk 4 en 8 deze competitie. Ook Daan Slingerland was trefzeker en er was nog een Eigen doelpunt van Brouwershaven. Voor Daan betekende dit zijn 4e van het seizoen. Het eigen doelpunt van ‘Brouw’ was ook al weer het 4e eigen doelpunt deze competitie vóór een seniorenteam van S.K.N.W.K.

Wim Voorbeijtel kwam dus niet ik aktie met het 4e, maar blijft de clubtopscorer bij de senioren, inmiddels al met 19 doelpunten. Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) verstrevigt zijn 2e plaats met zijn 8 gescoorde treffers. Remco v/d Berge scoorde dit weekend niet namens S.K.N.W.K. 1 en blijft op 5 doelpunten staan. Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) heeft zich met zijn 3 doelpunten van vandaag naast Remco gevestigd op de 3e plaats.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 19
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 8
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 5
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 5
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 4
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 4
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 4
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 4
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 3
Kevin Schiettekatte S.K.N.W.K. 3 3

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017