Op de dag dat de Sint in ons land komt is het ‘zwarte zaterdag’ voor seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 12 november 2016, kwamen S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 in aktie voor de competitie (de wedstrijd Bruse Boys 4 – S.K.N.W.K. 3 werd uitgesteld). En op de dag dat Sinterklaas aankwam in ons koude kikkerlandje vonden de drie seniorenteams het wel makkelijk om gelijk kadootjes te geven. Zodoende een soort van ‘zwarte zaterdag’, want alle drie de thuiswedstrijden werden verloren.

S.K.N.W.K. 1 maakte het wel erg bond. Ze kwamen na de rust zelfs op een 2-0 voorsprong door treffers van Ali Zaman en Robert Padmos (voor beiden hun 3e competitiedoelpunt dit seizoen). Echter deze marge van 2 was nog niet genoeg de punten in eigen huis te houden. Ze verloren met 2-3 en zodoende lijkt de dip waar S.K.N.W.K. 1 op dit moment echt inzit heel zorgelijk te worden !!

Het 2e kon geen potten breken tegen S.S.V. ’65 3. Het werd maar 0-1 voor de gasten uit Goes, maar dat kwam dan vooral omdat de voorwaarsten van S.S.V. ’65 3 het vizier niet op scherp hadden staan.

En het vizier niet op scherp, daar hadden ze bij S.K.N.W.K. 4 ook last van. Clubtopscorer Wim Voorbeijtel had binnen 5 minuten zo maar 3x kunnen scoren, maar hij verzuimde dit. S.K.N.W.K. 4 keek zelfs met de rust tegen een 0-3 achterstand aan tegen M.Z.C. ’11 5. Wilco de Valk (met zijn 5e seizoenstreffer) en toch nog Wim Voorbeijtel (zijn 2oe) wisten in de 2e helft wel te scoren. Helaas deed M.Z.C. ’11 dit ook nog 2x, waardoor de 2-5 nederlaag van de baggerschuit is verklaard.

Wim Voorbeijtel scoorde dus 1x en blijft de clubtopscorer bij de senioren, inmiddels al wel met 20 doelpunten. Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) blijft met 8 treffers op een 2e plaats (hij kwam vandaag dus niet in aktie met het 3e). Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) komt door zijn doelpunt op een gedeelde 3e plaats met 5 treffers. Hij nestelt zich naast Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) en Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3).