Tunnelkostenregeling 2016/’17 voor Westerscheldetunnel

Bron: www.knvb.nl

Verenigingen die van en naar Zeeuws-Vlaanderen moeten rijden, kunnen ook dit seizoen in aanmerking komen voor tegemoetkoming van de tunnelkosten. Dit geldt als gebruik wordt gemaakt van de Westerscheldetunnel (de zogenaamde eilandenregeling).

Deze tegemoetkoming geldt voor verenigingen die ook daadwerkelijk met buitengewone kosten worden geconfronteerd.

De eilandenregeling is als volgt opgebouwd:

De tegemoetkoming per team bedraagt – zowel van als naar Zeeuws Vlaanderen – € 37,50 per wedstrijd (5 auto’s x € 7,50 retour).

  1. Voor seniorenteams geldt een franchise (een soort van eigen risico) per seizoen van € 180,00 per vereniging.
  2. Voor jeugd geldt er geen franchise.
  3. In verband met het gebruik van de T-tag is het bijsluiten van bonnetjes niet verplicht.
  4. Per seizoen is de tunnel 6 keer tolvrij, declaraties van die data worden dan ook niet vergoed. De data in 2016 zijn: 24 september, 29 oktober en 26 november. 
    De data in 2017 zijn: 28 januari, 25 februari en 8 april.

Declareren

Op het declaratieformulier kunt u per team de datum, het wedstrijdnummer en de wedstrijdgegevens vermelden. Wij adviseren de verenigingen hun declaratieformulier tunnelkostenvergoeding in twee delen aan te leveren. Graag zien wij in de winterstop het eerste gedeelte en in mei 2017 het tweede gedeelte. De einddatum voor het inleveren van het declaratieformulier tunnelkostenvergoeding is 1 juni 2017.

Let op!

Aanvragen die na 1 juni 2017 worden ingediend zijn te laat en worden niet meer in behandeling genomen. Zorg er dus voor dat uw declaratieformulier op tijd ingeleverd wordt.

Het declaratieformulier kan via e-mail worden verstuurd naar Lea Heffels via zuid1-competitie-veld@knvb.nl