Laatste ‘L. Rozenwater Trofee’ van dit seizoen bij S.K.N.W.K. 3 is voor Delano Prins

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2016-2017, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Nadat de gehele maand april de  ‘L. Rozenwater Verkiezing’ om onverklaarbare reden eventjes op zijn gat lag dan gisteren, zaterdag 6 mei 2017, eindelijk weer eens de uitreiking. S.K.N.W.K. 3 speelde thuis tegen kampioenskandidaat Bruse Boys 4. De thuisploeg heeft de huid duur verkocht en het de ‘paarshemden’ knap lastig gemaakt. Uiteindelijk won Bruse Boys wel met 2-4 en kunnen zij zich op gaan maken voor een beslissingswedstrijd met Bevelanders 3 voor het kampioenschap.

Voor S.K.N.W.K. 3 zit het seizoen erop. Het is te hopen dat er volgend seizoen weer ‘gewoon’ een 3e elftal zal zijn in deze samenstelling. Al zal er dan zeker wat aanvulling moeten komen, want de 2e seizoenshelft hadden ze er helaas dit seizoen bij het 3e vaak veel te weinig.

De allerlaatste ‘L. Rozenwater Trofee’ werd uitgereikt aan de jongste van het stel, namelijk Delano Prins. Hij wil volgend seizoen een plaatsje bij het 2e gaan bemachtigen en dus eigenlijk een soort van afscheid neemt bij het 3e. Ze zullen hem bij het 3e erg gaan missen en vandaar zijn uitverkiezing.

Delano, gefeliciteerd !!