Schitterende weersomstandigheden op/voor super geslaagd Dokter van de Zande Toernooi

Gisteren werd traditioneel op Hemelvaartsdag bij S.K.N.W.K. weer het Dokter van de Zande Toernooi georganiseerd (38e editie van Het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi). Elk jaar weer ‘een happening’ waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. En ook de weergoden hadden aan S.K.N.W.K. gedacht, want onder werkelijk schitterende weersomstandigheden (misschien zelfs iets té om te voetballen) kon deze editie worden afgewerkt. Met name de barbecue was hierdoor echt zeer geslaagd.

Deze keer weer 10 deelnemende ploegen. Onze vier eigen seniorenteams, S.K.N.W.K. JO19-1. En uiteraard diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer teams van ‘onze buurvereniging’ Dreischor en Ouwerkerk.

Uiteindelijk werd S.K.N.W.K./Duiveland de winnaar door S.K.N.W.K. JO19-1 te verslaan in de finale. Na het voetballen was het tijd voor de ‘derde helft’. Zoals altijd werd deze opgeluisterd met een lekker muziekje en werden de barbecues aangestoken. Mede door het fantastische weer was het werkelijk een topdag bij S.K.N.W.K.

Dank aan deelnemers, publiek, organisatie, barpersoneel, scheidsrechters, DJ e.v.a. Bekijk de foto’s van deze editie elders op deze site in ‘Het Fotoboek’.