S.K.N.W.K. 40+ sluit seizoen af met gezellig toernooi bij s.v. Duiveland

Gisteren, vrijdag 2 juni 2017, was er op Schouwen-Duiveland voor de laatste keer dit seizoen nog een keertje 40+ voetbal. Deze keer was de organisatie in handen van s.v. Duiveland. Uiteindelijk waren er 7 teams aanwezig bij deze editie, namelijk D.Z.C. ’09, Ouwerkerk, Duiveland 1, Duiveland 2, Z.S.C. ’62, Renesse en S.K.N.W.K. Ook de weergoden werkten gisterenavond prima mee, want de (weers)omstandigheden waren geweldig voor een geslaagd avondje (voetbal).

Rond het klokje van 18:30 uur vertrok S.K.N.W.K. 40+ team op de fiets richting Oosterland. William ging met de auto zodat daar mooi de tassen in konden !! Na eerst nog een bakje koffie op het terras snel verkleden en begonnen om 19:10 uur de eerste wedstrijden (zoals gebruikelijk is bij 40+ op een half veld 7 tegen 7).

Voor S.K.N.W.K. 40+ stonden deze keer wedstrijden op het programma tegen Ouwerkerk, D.Z.C. ’09, Renesse en Duiveland 2. Zo’n twee uur na de eerste duels zat ook dit toernooi er weer op en kon plaats worden genomen op het terras en werd gestart met de 3e helft. Ook deze was super geslaagd.

Onder het genot van een lekkere koude pint, pizza, snacks en een paar rondjes Rad van Avontuur was het zo maar ineens 02:00 uur 🙂 geweest. En toen moest de terugreis nog worden gemaakt………….Uiteraard ook weer per fiets. Met enkele tussenstops was S.K.N.W.K. 40+ iets voor 02:30 uur terug in Nieuwerkerk en kon iedereen zijn bedje opzoeken.

Dank aan s.v. Duiveland voor de organisatie en gastvrijheid.