S.K.N.W.K. 2 sluit seizoen af met hilarisch avondje bij Eetcafé ’t Centrum te Zierikzee

Ons 2e team had gisteren haar seizoensafsluiting. In ietwat uitgedunde vorm werd dit gedaan met een hapje en een drankje bij Eetcafé ’t Centum te Zierikzee. Het werd weer een avondje waar nog lang over zal worden nagepraat.

     

Rond 19:00 uur werd verzameld op het nog zonovergoten terras. Na het eten was er nog een heus optreden van Jelle Kastelein die middels een lied alle spelers en begeleiding de revue liet passeren. Dit allemaal onder de muzikale begeleiding van een geweldig achtergrond koortje…….

Na nog een afzakkertje met de jas aan werd toch nog maar even gewacht tot 00:00 uur, want dan zou PH jarig zijn. Gefeliciteerd !!

Ook dit moest natuurlijk nog wel even gevierd worden. Tussendoor was de als leider afscheidnemende Joris nog in het zonnetje gezet door zijn teamgenoten.

Na deze hilarische avond moest het beste nog komen !! Dit was de terugreis naar Nieuwerkerk (per fiets). Gelukkig is iedereen ‘gewoon’ op zijn bedje beland en kan vandaag worden terug gekeken op een leuk seizoen met een zeer geslaagde afsluiting.

Tot volgend seizoen !!